www.samarina.eu
  • Valutaer:
  • Indkøbsvogn: 0 Vogn

Shipping & Returns

Retur
Hvis du ikke er helt tilfreds, eller hvis der er en uoverensstemmelse med din ordre, bedes du opbevare al dokumentation og emballage og straks kontakte os ved at sende en e-mail, eller klik Online Support for hjælp. Vi vil så give dig yderligere instruktioner.
1. Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af os.
2. Hvis tilbagevendende pakke ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev leveret med, vil udgifterne til tilbehør og dele trækkes fra det samlede produkt pris og kan kun begrunde en delvis tilbagebetaling.
tre. Hvis det ved enhver grund, du har brug for at ændre størrelse, farve, eller tilbagebetaling er under på grund af "I modsætning til", vil levering koste trækkes fra det samlede produkt pris.
Udveksling
1.We vil acceptere børser for en anden størrelse eller farve inden 15 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og vores kunde afdeling vil hjælpe dig. Hvis du gerne vil udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
2.You skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.
3. Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil du være ansvarlig for returportoen og for udgifter til forsendelse de udvekslede elementer tilbage til dig forsendelse og håndtering. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender emner til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.
Tilbage